Logo Copyright © 2012 REMA-UH s.r.o. Dne: 02.05.2025
https://www.hqelektro.cz/
 
Tel.: +420 572 541 599

OPZ - Pavlacký a spol. v.o.s., Brněnská 1342, 683 03 Staré Město
Email: info@hqelektro.cz

Vestavná trouba Gorenje GBF22ILPMF

U nás zaplatíte 8990 Kč / 360 €
Kód:741983
EAN:3838782677533
ZnačkaGorenje
Záruční doba2 roky
Popis

Vestavná trouba Gorenje GBF22ILPMF s podporou páry 

tato trouba má horkovzduch Tuto informaci máme fyzicky ověřenou.

      Všude na inetrnetu se píše, že je bez horkovzduchu.

 

 Vybavení:

- mělký plech

- hluboký plech

- drátěný rošt

- drátěné vedení plechů

- 1x částečně vysuvný teleskopický pojezd

 

Nastavení doby pečení v tomto režimu určíte, jak dlouho trouba pojede

 

Nastavení odloženého startu
Tento mód použijte, pokud chcete, aby se jídlo v troubě začalo péct s
určitým časovým posunem. Vložte do trouby jídlo, které chcete upéct,
zvolte program a teplotu. Poté nastavte délku trvání programu a čas,
kdy chcete, aby byl pokrm hotový
 
 
 
 
Programová výbava :

 

HORKÝ VZDUCH
Horký vzduch umožňuje větší proudění horkého vzduchu kolem připravovaného
jídla. Tímto způsobem se víc vysuší jeho povrch a vytvoří se tlustší kůrka. Používá
se na pečení masa, pečiva a zeleniny a na sušení potravin na jedné nebo vícero
úrovních současně.
Přidáním páry se jídlo na povrchu lépe zapeče a bude křupavější.
 
PIZZA PROGRAM
Optimální pro pečení pizzy a koláčů s větším obsahem vody. Pro pečení na jedné
úrovni, když vyžadujete co nejrychleji upečené a co nejkřupavější pokrmy.
 
INTENZIVNÍ PEČENÍ(AIR FRY)1)
Tento způsob pečení dodává jídlu křupavou kůrku bez přidání tuku. Je to zdravá
verze přípravy "fast food", s nižším obsahem kalorií. Vhodné je pro malé kusy masa,
ryb, zeleniny a dopředu připravené mražené výrobky (hranolky, kuřecí medailonky).
Přidáním páry se jídlo na povrchu lépe zapeče a bude křupavější
 
GRIL S HORKÝM VZDUCHEM
Horký vzduch umožňuje větší proudění horkého vzduchu kolem připravovaného
jídla. Díky čemuž se povrch jídla víc vysuší a v kombinaci s topným tělesem grilu
získá intenzivnější barvu.
Používá se pro rychlejší pečení masa a zeleniny.
 
TURBO PEČENÍ
Tento režim používejte tehdy, když chcete, aby bylo jídlo rovnoměrně křupavé ze
všech stran. Funkce je vhodná také jako první krok vícekrokového pečení masa,
protože umožňuje rychlé zhnědnutí povrchu v počáteční fázi a pomalé pečení ve
druhé fázi. Maso bude šťavnaté a kůrka pěkně hnědá.
 
VELKÝ GRIL
Tento režim používejte na pečení plochých kusů ve velkém množství (např. toastu,
obložených chlebíčků, klobás na grilování, řízků, ryb, špízů a pod.), dále na
gratinování a dosažení křupavé kůrky. Celý povrch pod topným tělesem umístěným
na stropě trouby je rovnoměrně vyhřívaný.
Maximální povolená teplota je: 240 °C.
 
HORNÍ A SPODNÍ OHŘEV1)
Tento režim používejte na běžné pečení na jedné úrovni, dále na přípravu suflé a
pečení při nízkých teplotách (pomalé pečení).
Přidáním páry se jídlo na povrchu lépe zapeče a bude křupavější.
 
JEMNÉ PEČENÍ
Tento jemný režim se používá na řízené pomalé pečení jemných pokrmů (měkké
kousky masa), dále na pečení koláčů s křupavým spodkem..
 
HORNÍ A SPODNÍ OHŘEV S VENTILÁTOREM
Používá se na rovnoměrné pečení jídla v troubě, na jedné výškové úrovni a dále na
přípravu suflé.
 
VELKÝ GRIL S VENTILÁTOREM
Používá se na pečení drůbeže a větších kusů masa na grilu.
 
VELKÝ GRIL A SPODNÍ OHŘEV
Tento režim používejte na rychlejší pečení pokrmů na jedné úrovni a na pečení
koláčů s křupavým povrchem.
 
GRIL SE SPODNÍM OHŘEVEM A VENTILÁTOREM
Tento režim je vhodný pro optimální přípravu pekařských výrobků z kynutého těsta,
všech druhů chleba a na zavařování.
 

 

 

AUTOMATICKÝ REŽIM (auto bake)
V tomto režimu si můžete vybrat mezi speciálními režimy pečení nebo automatickými programy
(přednastavené programy pro vybraná jídla).
 
PEČENÍ MRAŽENÝCH POTRAVIN1)
Tento režim umožňuje upéct mražené jídlo za kratší dobu a bez nutného předehřívání.
Optimální je pro dopředu připravené mražené výrobky (pekařské výrobky, croissanty,
lasagne, hranolky, kuřecí medailónky), maso a zeleninu.
 
PIZZA PROGRAM1)
Optimální pro pečení pizzy a koláčů s větším obsahem vody. Pro pečení na jedné
úrovni, když vyžadujete co nejrychleji upečené a co nejkřupavější pokrmy.
 
POMALÉ PEČENÍ 2)
Pro jemné, pomalé a rovnoměrné pečení masa, ryb a pečiva na jedné úrovni. Takový
způsob pečení uchová větší podíl vody v masu, díky čemuž maso zůstane šťavnatější
a měkčí a pečivo se rovnoměrně upeče/zezlátne. Používá se při rozptylu teplot od
140 °C do 220 °C.
 
INTENZIVNÍ PEČENÍ (AIR FRY)1)
Tento způsob pečení dodává jídlu křupavou kůrku bez přidání tuku. Je to zdravá
verze přípravy "fast food", s nižším obsahem kalorií. Vhodné je pro malé kusy masa,
ryb, zeleniny a dopředu připravené mražené výrobky (hranolky, kuřecí medailonky).

 

 

Možnost volby doplňkových funkcí

 

Aqua clean
Program ulehčuje odstraňování skvrn z vnitřku trouby (viz kapitolu Čištění
a údržba).
 
Rozmrazování
Používá se na pomalé rozmrazování mražených potravin (dortů, koláčů,
pečiva, chleba, housek a hluboko zmraženého ovoce). Přednastavené
hodnoty programu můžete změnit (teplotu, dobu pečení).
V polovině rozmrazování by měly být kusy otočeny, zamíchány a odděleny
od sebe, když byly zmražený do většího kusu.
 
Ohřívání
Používá se na udržení teploty už připravených pokrmů. Můžete nastavit
teplotu a čas začátku a konce ohřívání.
 
Ohřívání talířů
Používá se k ohřevu nádobí (talířů, hrnků) před podáváním jídla, aby se

 

udrželo déle teplé. Můžete nastavit teplotu a čas začátku a konce ohřívání.